sarılmış hamur işleri

rulo pasta tarifi malzemeleri

  • 1 su bardağı ılık süt
  • 1 su bardağı ılık su
  • Yağı ölçmek için 1 su bardağı su
  • Bir paket varsayılan kuru
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 yumurta
  • eşit derecede doğru
Hamur rulo tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Ilık su, süt, şeker ve kuru mayayı karıştırıp 5 dakika ağzını kapatıp maya aktifleşince yumurta beyazlarını, tuzu ilave edip yağı ilave ediyoruz.
  2. Unu azar azar ekleyip kıvam alana kadar yoğuruyoruz, kıvamımız kulak memelerinin yumuşaklığı olacak.
  3. Hamurunuzu 5 eşit parçaya bölüp merdane yardımıyla açıp pizza gibi kesiyoruz içine peynir vs de koyabilirsiniz boştayken çok güzel oluyor.
  4. Sonra börek gibi sarıyoruz ve tepsiye koyuyoruz, yumurta sarısı ve çörek otu ile, size kalmış, 180 derecede en az 25-30 dakika pişirin, denerler. . 🤗

Pasta sarma tarifi

Roll Poğaça’nın yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın