sarımsaklı patates

Kızarmış sarımsak tarifi malzemeleri

  • 4-5 baş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Yarım çay kaşığı tuz
Sarımsaklı patates tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Sarımsakları güzelce soyalım.
  2. Teflon tavaya çok az sıvı yağ koyalım.
  3. Sarımsaklarımızı ekleyip iki tarafını da kızartalım.
  4. Üzerine hafif tuz serperek et yemeklerimizin yanında servis edelim. Kesinlikle tavsiye ederim hepinize tadı çok güzel🌹.

Kızarmış sarımsak tarifi

Sarımsak Kızartması yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa Son Dakika’da yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın