Sea Prime Izgara

Izgara sazan tarifi malzemeleri

  • 2 orta boy espresso
  • 1/2 (yarım) çay kaşığı zeytinyağı
  • 1/2 (yarım) limon
  • 2 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı tuz
Izgara deniz balığı tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Çipurayı temizliyoruz, yıkıyoruz, kafalarını kesiyoruz ve kalan gövdede 3-4 yatay çizik yapıyoruz.
  2. Bir kapta zeytinyağı, limon, ezilmiş sarımsak ve tuzu karıştırın.
  3. Çipuramızı marine etmek için bir kaseye alıyoruz, hazırladığımız sosu elimizle gezdiriyoruz, streç film ile kapatıyoruz ve buzdolabında en az bir saat dinlendiriyoruz.
  4. Izgarayı açıp iki tarafını da pişiriyoruz. Afiyet olsun 😋.

Resimli ızgara deniz burger tarifi

Çipura Izgara senaryosu ilk olarak Urfa Haber’de yer aldı – anlıurfa Haber – Urfa Son Dakika.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın