Sebastian

Sebastian tarifi malzemeleri

  • Beyaz sürülebilir peynir 500 gr
  • 2 yemek kaşığı un
  • Ben daha az şekerle yapıyorum, 100g ama siz 200g şeker koyabilirsiniz.
  • 3 orta boy yumurta
  • isteğe bağlı vanilya
  • 250 gram krema

üzerine;

  • çikolata

Sebastian’ın tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Beyaz peyniri 1 dakika çırpın, ardından şekeri ekleyin ve makinede bir dakika daha çırpın. Yumurtaları teker teker ekleyin, çırpma teli ile çırpın, ayrı bir kapta kremaya un ve vanilin ekleyin ve beyaz peynire ekleyin, el çırpıcısıyla homojen olana kadar karıştırın.
  2. Bu ölçüler 18 cm’lik kalıp içindir. 220 derecelik fırında 25 dakika pişirin. Fırın kapağını açın ve ısıtmaya devam edin.
  3. Daha sonra buzdolabında en az 5-6 saat dinlendirin, bir gece buzdolabında bekletmek daha iyidir.
  4. Dilimlendikten sonra eritilmiş çikolatayı benmari usulü (Callebaut’u öneririm) içine dökün ve afiyetle yiyin.

Sebastian’ın tarifi

  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • Sebastian
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Profiterol Zengin Çikolatalı Puf Böreği Tarifi (Video)

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın