/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Sebastian tarifi malzemeleri
- Beyaz sürülebilir peynir 500 gr
- 2 yemek kaşığı un
- Ben daha az şekerle yapıyorum, 100g ama siz 200g şeker koyabilirsiniz.
- 3 orta boy yumurta
- isteğe bağlı vanilya
- 250 gram krema
üzerine;
- çikolata
Sebastian’ın tarifi nasıl yapılır?
- Beyaz peyniri 1 dakika çırpın, ardından şekeri ekleyin ve makinede bir dakika daha çırpın. Yumurtaları teker teker ekleyin, çırpma teli ile çırpın, ayrı bir kapta kremaya un ve vanilin ekleyin ve beyaz peynire ekleyin, el çırpıcısıyla homojen olana kadar karıştırın.
- Bu ölçüler 18 cm’lik kalıp içindir. 220 derecelik fırında 25 dakika pişirin. Fırın kapağını açın ve ısıtmaya devam edin.
- Daha sonra buzdolabında en az 5-6 saat dinlendirin, bir gece buzdolabında bekletmek daha iyidir.
- Dilimlendikten sonra eritilmiş çikolatayı benmari usulü (Callebaut’u öneririm) içine dökün ve afiyetle yiyin.
Sebastian’ın tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
Profiterol Zengin Çikolatalı Puf Böreği Tarifi (Video)
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]