Shah Malzemeler Vejetaryen İmam Lezzetleri Tarifi
- 5 patlıcan
- 1 soğan
- 1 diş sarımsak
- 2 domates
- 3 biber
- 1 su bardağı su
- zeytin yağı
- tuz
- karabiber
- kırmızı biber
- 1 küp şeker
Şah tadı vejetaryen tarifi İmam Beldi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Tencereye zeytinyağı ve soğanı koyup üzerine tuzu ekleyip soğanlar pembeleşinceye kadar kavurun.
- Biber ve domateslerin ardından 1 küp şeker ekliyoruz ve kavrulmasını bekliyoruz.
- Patlıcanın kabuklarını soyun ve kararmaması için tuzlu suda bekletin.
- Kızarmış iç harca 1 su bardağı su ekleyin.
- Patlıcanı kızartmadan önce tavaya koyun ve kapağını kapatın.
- Yumuşayan patlıcan göbeğini çatal yardımıyla ayırıyoruz.
- Patlıcanı bir kaşıkla doldurun.
- Bu şekilde kapağını kapatıp altı hafif sertleşene kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun .
Vejetaryenlerin Şahı resimdeki İmam Bayildi’nin tarifini tattı
Sebze lezzetlerinin şahı İlk bayılan imamın yazısı son anda Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da çıktı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]