Sebze lezzetlerinin kralı, başarısız bir imam

Shah Malzemeler Vejetaryen İmam Lezzetleri Tarifi

  • 5 patlıcan
  • 1 soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 2 domates
  • 3 biber
  • 1 su bardağı su
  • zeytin yağı
  • tuz
  • karabiber
  • kırmızı biber
  • 1 küp şeker
Şah tadı vejetaryen tarifi İmam Beldi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Tencereye zeytinyağı ve soğanı koyup üzerine tuzu ekleyip soğanlar pembeleşinceye kadar kavurun.
  2. Biber ve domateslerin ardından 1 küp şeker ekliyoruz ve kavrulmasını bekliyoruz.
  3. Patlıcanın kabuklarını soyun ve kararmaması için tuzlu suda bekletin.
  4. Kızarmış iç harca 1 su bardağı su ekleyin.
  5. Patlıcanı kızartmadan önce tavaya koyun ve kapağını kapatın.
  6. Yumuşayan patlıcan göbeğini çatal yardımıyla ayırıyoruz.
  7. Patlıcanı bir kaşıkla doldurun.
  8. Bu şekilde kapağını kapatıp altı hafif sertleşene kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun 😀.

Vejetaryenlerin Şahı resimdeki İmam Bayildi’nin tarifini tattı

Sebze lezzetlerinin şahı İlk bayılan imamın yazısı son anda Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da çıktı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın