Sebzeli Izgara Tavuk Göğsü – En Sevdiğim Yemekler

Merhaba arkadaşlar;

Her gün ne yemeliyiz diye düşünürken akşam olduğunu görüyoruz ve ne yapmamız gerektiğini düşünüyoruz bir daha hiç düşünmeyin tüm lezzetleri tadabileceğiniz çok lezzetli bir tarifle geldim size. kullanışlı şeyler. lezzetli.

Her öğüne yetecek bir tabak pişirmeyi severim, onu yerim o zaman tavuk göğsü ve sebzeleri kavurmaya devam edelim👇

Anne önce bir granit tencere alalım sonra etin kokusu gidene kadar tavuğu su altında yıkayalım ve sonra küpleri büyük küçük değil bir tahta üzerinde keselim anne.

Daha sonra içine bir bardak su koyalım, tüpten alıp altını açalım.

O halde ağzını kapatalım ki buharında her şey hızlı ve lezzetli olsun, sürekli karıştıralım ve aktaralım.

Daha sonra su iyice eridikten sonra yağı ekleyelim.

Daha sonra iyice karıştırın, tuzu ekleyin, kapağını kapatın, buharlaşmasına izin verin, ardından domates, karabiber, kırmızı biber ekleyin ve tahta kaşıkla iyice karıştırın.

Biberi iki dakika hareket ettirelim. Ika gibi pişmeye bırakalım, en sonunda maydanozu ekleyip üç dakika ağzımıza alalım. İlk sefere kadar kapalı tutun, kapağını açmayın, maydanozun bittiğini göreceksiniz.

Sonra kapatın, servis tabağına alın, ısıtın, soğuyunca dost tadı olmaz. Bu sağlıklı yemeği denemelisiniz pişman olmayacaksınız hanımlar şimdiden afiyet olsun 😋

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın