sebzeli tavuk

sebzeli tavuk

  • 1 bütün tavuk göğsü
  • 3 adet köy biberi (acı biber de kullanılabilir)
  • 1 su bardağı biber (2 küçük)
  • 1 soğan
  • tuz
  • karabiber
  • kırmızı biber
  • Sebze yağı

Sebzeli tavuk tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Öncelikle tavuk göğsünü jülyen şeklinde doğrayalım ve önceden ısıttığımız tavaya alalım.
  2. Tavuğumuz doğranırken sebzeleri jülyen doğrayalım.
  3. Tavukları suyunu bırakana kadar haşlayalım.
  4. Tavuğun suyunu çekmesine yetecek kadar sıvı yağ ekleyip sebzeleri ekleyip sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirelim.
  5. Pişen tavuklarımız servise hazır. Afiyet olsun.

sebzeli tavuk tarifi

  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • sebzeli
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Tavuk
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Harika manzaralı Topkapı tavuğu

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın