şeftali reçeli

şeftali reçeli tarifi malzemeleri

  • 1 kilo şeftali
  • 3 su bardağı şeker
  • 1-2 damla limon

Şeftali reçeli tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Şeftalileri soyup elma dilimleri gibi doğrayın.
  2. Üzerine şekeri ekleyip suyu çıkana kadar tencerede bekletin. Akşamdan ekleyip sabah kaynatıyorum.
  3. Bekledikten sonra kıvamı homojen hale gelip koyulaşana kadar kaynatmaya başlıyoruz.
  4. Hava karardığında birkaç damla limon sıkın ve altını kapatın.

şeftali reçeli tarifi

  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • reçel
  • şeftali
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

jalapeno turşusu (kurabiye gibi yiyin)

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın