şeftalili cheesecake

Şeftali Cheesecake Tarifi İçin Malzemeler

hamur hazırlamak için

  • 125 gram soğuk tereyağı
  • 1 yumurta
  • 1 çay kaşığı şeker
  • bir tutam tuz
  • 1 paket vanilya
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 350ml
  • 2 yemek kaşığı kakao

krema için

  • 500 gr lor peyniri (süzme yoğurt)
  • 3 yumurta
  • 125 gram eritilmiş tereyağı
  • 1 paket vanilya
  • Yarım limon suyu
  • Yarım kutu kabartma tozu
  • bir tutam un
  • 50 gram bir
  • 2 yemek kaşığı konserve kayısı suyu

üzerine

  • şeftali
  • konserve şeftali
  • pudra şekeri, pudra şekeri

Şeftali cheesecake tarifi nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr
  1. Tabanı için, un hariç tüm malzemeleri yoğurun ve üzerini top olacak şekilde (ceviz büyüklüğünde) bir kenara koyun.
  2. Hamuru biraz un ile koyun ve bir oklava ile yağlı kağıt üzerinde 4 ml açın.
  3. Yağlı kağıt serili kalıba yerleştirip iki yanından ikişer fincan kaldırın.
  4. Buzdolabını kaldırın.
  5. Bu sırada fırını 180 derecede açın ve ısıtın.
  6. Kreması için önce yumurta, şeker, vanilya ve tuzu çırpın.
  7. Limon suyu ve eritilmiş tereyağını ekleyip çırpın ve quarkı (yoğurt) ekleyip çırpın.
  8. Kremaya 2 yemek kaşığı kayısı konservesi suyu ekleyin.
  9. Un ve kabartma tozunu ekleyip karıştırın.
  10. Kremayı kalıba dökün.
  11. Üstünü düzleştirin, şeftalileri dilimler halinde kesin ve üstüne yerleştirin.
  12. Daha sonra hamurdan küçük parçalar kopartıp biraz yayın ve sıcak fırında 60 dakika pişirin.
  13. Piştikten sonra fırının kapağı açık olarak 20 dakika fırında bırakın, oda sıcaklığına getirin ve soğutun. Kalıptan çıkarın ve çok kolay çıkıyor.
  14. Buzdolabından çıkarıp 3-4 saat buzdolabında bekletip servis edebilirsiniz.

Resimli şeftalili cheesecake tarifi

  • börek tarifi
  • Çizkek
  • fırın
  • kek tarifleri
  • şeftali
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • tarifler
  • Gıda

Sonraki haber:

Piramit bisküvili kek videosu

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın