/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Şekerpare Tarifi için Malzemeler
hamur için
- 125 gr katı yağ (ben tereyağ kullandım)
- 2 yumurta (1 sarısı ayrılmış)
- Yarım su bardağı pudra şekeri
- Yarım su bardağı irmik
- 3 su bardağı un
- 1 paket vanilya
- 1 poşet kabartma tozu
- 1 su bardağı sıvı yağ
şerbet
- 4 su bardağı su
- 3 su bardağı toz şeker
- çeyrek limon
Shukbari tarifi nasıl yapılır?
- Şurubu limon hariç 10 dakika kaynatın, limonu ekleyin ve 5 dakika daha kaynatın. İçecek ılık olacaktır.
- Hamuru için öncelikle katı yağ, sıvı yağ, yumurta ve pudra şekerini oda sıcaklığında karıştırıp yoğuruyoruz.
- Ardından diğer malzemeleri ekleyip yoğurun.
- Yoğurduğumuz hamurdan ceviz büyüklüğünde alıp elimizle yuvarlayıp elimizle bastırarak uçlarını sivri olacak şekilde şekillendiriyoruz.
- Dilerseniz yuvarlak yapıp üzerine bütün fındıkları koyabilirsiniz.
- Tepside yağlı kağıt yoksa şurubun emilmesinde sorun olabilir.
- 180 derecede 25 dakika pişirin.
- Maymunlar fazla pişirilmemeli, kızartılmalıdır. Şurup çok olgun olduğunda emilmez.
- Pişmiş şeker parçaları 4 dakikalık ateşten sonra şerbetle buluşabilir 🙂
- 5 dakika şerbette beklettikten sonra üzeri kapalı bir tepside bu şekilde bekletin. Yumuşak olması açısından önemli bir detay 😉 Afiyet olsun.
Resimli yemek tarifi nasıl yapılır?
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
Ispanaklı Turta (video)
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]