şeker kamışı

ekerpare tarifi malzemeleri

  • 2 yumurta (1 sarısı üzerinde)
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı pudra şekeri
  • 1 çay kaşığı irmik
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 1 paket vanilya
  • 1 poşet kabartma tozu
  • 2 bardak un

şerbet

  • 3 su bardağı su
  • 2.5 su bardağı şeker
  • 3 damla limon suyu

Shukbari tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Önce şurubu yapalım, soğuk olmalı. Şerbet 3 su bardağı suyu 2,5 su bardağı şekerle karıştırın, kaynatın, kaynatın, ardından limon suyunu dökün.
  2. Yumurtayı kırın ve iyice çırpın. Pudra şekeri ve yağı ekleyip iyice karıştırın, ardından irmik, vanilya ve kakaoyu ekleyip tekrar karıştırın.
  3. Kabartma tozunu ekleyin, unu kontrollü bir şekilde ekleyin ve hamur kıvamına gelene kadar yoğurun.
  4. Yumuşak hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp şekil verin.
  5. Üzerine yumurta sarılarını sürün ve 200 derecelik fırında 15 dakika pişirin.

Resimli yemek tarifi nasıl yapılır?

  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • şeker kamışı
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

İnanılmaz resim tadı tiramisu

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın