şekerlik


Tatlı fincanı tarifi için malzemeler

  • 1 su bardağı şeker
  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı un
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 paket vanilya

yukarı;

  • Hindistan cevizi

Fincan şeker tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Tencereye sütü, unu ve şekeri koyun.
  2. Daha sonra kısık ateşte sürekli karıştırarak pişirelim.
  3. Piştikten sonra tereyağı ve vanilyayı ekleyin ve pürüzsüz olana kadar karıştırın.
  4. Aldığımız kupalarda hazır muhallebimizi paylaşalım.
  5. 4 saat buzdolabında dinlendirelim.
  6. Soğuyan tatlılarımızı buzdolabından çıkaralım, ters çevirelim ve bardaklardan çıkaralım. Hindistan cevizi bulalım.

tatlı fincanı tarifi

  • tatlı tarifi
  • Fincan
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Şeker
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Sütlü pirinç fırını

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın