Şekerpare’nin En İyi Tarifi – Tatlılarım

Şekerpare’nin En İyi Yolu, En İyi Şekerpare Nasıl Yapılır?

Kasedeki hamura gerekli malzemeleri ekleyelim, ölçülü olarak un ekleyelim, elimizle güzelce kabartalım, yumuşak bir hamur elde edelim.

Bir fırın tepsisini sıvı yağ ile hafifçe yağlayın.

Hamurdan fındık parçalarını keselim ve elimizle saralım, yuvarlak şekil verelim, tepsiye sırayla yerleştirelim, hamur bitince çatalla üzerlerini çizelim.

üzerlerine yumurta sarısını yıkayın

175 C önceden ısıtılmış fırında altın sarısı olana kadar pişirin. (35 dakika yeterlidir)

Baharatların üzerine şerbeti dökelim ki enfes sıcak şerbet soğusun

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın