Şekersiz Erik Marmelatı – Tatlılarım

Bir fırın tepsisini tereyağ ile yağlayın.

Mürdüm eriklerini yıkayıp kuruttuktan sonra ortadan ikiye kesin, çekirdeklerini çıkarın ve yağlanmış tepsiye dizin.

Elmayı kabuğuyla (çekirdeği alınmış) kesin ve eriklerin arasına yerleştirin.

Elmalar doğal olarak marmelatı tatlandırır ve lezzet katar.

1 çubuk tarçın ve limon suyunu ekleyip önceden ısıtılmış 200 derecede 30-35 dakika erikler yumuşayıp suyunu bırakana kadar pişirin. pişir onu.

Erikler yumuşayınca fırından çıkarın ve 5-10 dakika pişirin. soğumaya bırakın.

Daha sonra tarçın çubuğunu çıkarın ve önce aynı kapta blender ile pürüzsüz olana kadar öğütün.

Daha sonra derin bir kaba alıp tekrar el blenderi ile beş dakika pişirin. daha fazla çekin.

Onları ve kabuklarını sürüklerken tutarlılık yerinde olacaktır.

Kavanozu doldurup soğuduktan sonra kapağını kapatıp buzdolabına kaldırın.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın