/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Salamura semizotu tarifi için malzemeler
- Semizotu (göz küresi)
- 1 baş sarımsak
- 1 demet biber
- 2 çay kaşığı üzüm sirkesi
- 2 limon
- 2 tepeleme yemek kaşığı kaya tuzu
- Doldurmak için yeterli su
Salamura semizotu tarifi nasıl yapılır?
Merhabalar, bahçemde semizotu bol olunca turşu yaptım ve çok güzel oldu Semizotu miktarını ben yazmadım, bir karar verin keyfine varın ki kim yapacak
.
- Önce semizotu yıkanır.
- Bir kavanoza, limon dilimlerini sarımsak ve biber arasına koyun, küçük parçalar halinde kesin.
- Bu işlemi kavanozlar dolana kadar tekrarlayın.
- Daha sonra her kaseye 1 yemek kaşığı kaya tuzu koyun.
- Her kavanoza bir çay bardağı sirke koyun.
- İçini dolduracak kadar su ekleyin.
- Kavanozları sıkıca kapatın ve ters çevirin.
- Ertesi gün kavanozları ters çevirin ve buzdolabında saklayın. Bir hafta sonra turşu hazır, şimdiden hazırlayanlara afiyet olsun
.
fotoğraflı semizotu turşusu tarifi









function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]