/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Kayseri Madeni Yağ Tarifi Malzemeler
- 1 su bardağı ılık süt
- 1 su bardağı ılık su
- 2 yemek kaşığı yağ
- 1 anlık sanal paket
- 1 çay kaşığı şeker
- 1 çay kaşığı tuz
- 5 su bardağı un
içeri
- 500 gram kıyılmış et
- 2 yeşil biber
- 2 kırmızı biber
- 2 domates
- 1 büyük soğan
- tuz
- karabiber
- kimyon
- kırmızı biber
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- Sebze yağı
- 2 diş sarımsak
- Yarım su bardağı su
Yağlama sezaryen tarifi nasıl yapılır?
- Öncelikle hamura su, yağ, süt, maya, şeker ve tuzu ekleyip karıştıralım.
- Unu ekleyip güzel bir hamur elde edelim ve mayalanması için 30 dakika bekleyelim.
- Soğanı doğrayın, tavaya koyun, üzerine kıymayı ekleyin ve suyu kaybolana kadar kavurun.
- Daha sonra robota doğradığımız sarımsak ve biberi ekleyip pişiriyoruz.
- Salça ve baharatları ekleyip 1-2 dakika daha karıştırın.
- Son olarak botta seçtiğimiz domatesleri ekleyelim.
- Yarım su bardağı su ekleyip 10 dakika daha pişirin.
- Hamurumuzu bezelere ayırıp tabak büyüklüğünde açıp fırınlayalım.
- Harcı pişmiş ekmeklerin arasına yayarak karışım bitene kadar bu işlemi tekrarlayalım.
- Sarımsaklı yoğurtla servis edin.
Keyfini çıkarın 🤗.
Resimli Kayseri yağlama tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
patlıcan dilimleme
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]