sezaryen yağlama

Kayseri Madeni Yağ Tarifi Malzemeler

  • 1 su bardağı ılık süt
  • 1 su bardağı ılık su
  • 2 yemek kaşığı yağ
  • 1 anlık sanal paket
  • 1 çay kaşığı şeker
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 5 su bardağı un

içeri

  • 500 gram kıyılmış et
  • 2 yeşil biber
  • 2 kırmızı biber
  • 2 domates
  • 1 büyük soğan
  • tuz
  • karabiber
  • kimyon
  • kırmızı biber
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Sebze yağı
  • 2 diş sarımsak
  • Yarım su bardağı su

Yağlama sezaryen tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Öncelikle hamura su, yağ, süt, maya, şeker ve tuzu ekleyip karıştıralım.
  2. Unu ekleyip güzel bir hamur elde edelim ve mayalanması için 30 dakika bekleyelim.
  3. Soğanı doğrayın, tavaya koyun, üzerine kıymayı ekleyin ve suyu kaybolana kadar kavurun.
  4. Daha sonra robota doğradığımız sarımsak ve biberi ekleyip pişiriyoruz.
  5. Salça ve baharatları ekleyip 1-2 dakika daha karıştırın.
  6. Son olarak botta seçtiğimiz domatesleri ekleyelim.
  7. Yarım su bardağı su ekleyip 10 dakika daha pişirin.
  8. Hamurumuzu bezelere ayırıp tabak büyüklüğünde açıp fırınlayalım.
  9. Harcı pişmiş ekmeklerin arasına yayarak karışım bitene kadar bu işlemi tekrarlayalım.
  10. Sarımsaklı yoğurtla servis edin.

Keyfini çıkarın 🤗.

Resimli Kayseri yağlama tarifi

  • tatlı tarifi
  • Kayseri
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • yağlama
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

patlıcan dilimleme

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın