sezaryen yağlama

Kayseri Madeni Yağ Tarifi Malzemeler

  • 1 su bardağı süt suyu
  • iki bardak su
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı şeker
  • 1 çay kaşığı kuru maya
  • Un (yumuşak bir hamur olacak)

kıyma için

  • 500 gram kıyılmış et
  • 3 orta boy soğan
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • tuz
  • öğütülmüş biber
  • acı biber
  • Ghee
  • zeytin yağı
  • 7 dal maydanoz
  • 3 domates

üzerine;

  • sarımsaklı yoğurt

Yağlama sezaryen tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Hamur için tüm malzemeleri karıştırarak yumuşak bir hamur elde ediyoruz ve bir saat mayalandırıyoruz.
  2. Kıyma için önce soğanı küçük küpler halinde doğrayıp kızartıyoruz, ardından kıymayı ekleyip kavuruyoruz.
  3. Ardından salça ve baharatları ekleyin, doğranmış domatesleri ekleyin, tencerenin kapağını kapatın, altını kısın ve yarım saat pişirin.
  4. Altını kapattığımızda kıyılmış maydanozu ilave ediyoruz.
  5. Mayalanan hamuru mandalina büyüklüğünde süsleyelim, servis tabağı büyüklüğünde açıp pişirelim, hazırladığımız kıyma ile süsleyip sarımsaklı yoğurtla servis edelim.

Resimli Kayseri yağlama tarifi

  • tatlı tarifi
  • Kayseri
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • yağlama
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Etli beyaz fasulye güveç

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın