soğan meze

Soğan meze tarifi malzemeleri

  • 6 soğan
  • tuz
  • ezilmiş kırmızı biber
  • Ghee
  • Sebze yağı

sosu için

  • 4 yemek kaşığı yoğurt
  • Yarım demet dereotu
  • 2 diş sarımsak, rendelenmiş
Soğan garnitür tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Soğanları ikiye bölün, yağı tavaya koyun, soğanları ekleyin, soğanlar karamelize olana kadar kavurun, tuzu ekleyin ve soğumaya bırakın.
  2. Diğer yandan sos için malzemeleri hazırlayalım, kıyılmış dereotu, süzme yoğurt ve rendelenmiş sarımsağı karıştırıp soğuk bir garnitür içine dökelim.
  3. Üzerine kırmızı toz biber serpelim.

soğanlı meze tarifi

Soğan Mezesi yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın