Soğan meze tarifi malzemeleri
- 6 soğan
- tuz
- ezilmiş kırmızı biber
- Ghee
- Sebze yağı
sosu için
- 4 yemek kaşığı yoğurt
- Yarım demet dereotu
- 2 diş sarımsak, rendelenmiş
Soğan garnitür tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Soğanları ikiye bölün, yağı tavaya koyun, soğanları ekleyin, soğanlar karamelize olana kadar kavurun, tuzu ekleyin ve soğumaya bırakın.
- Diğer yandan sos için malzemeleri hazırlayalım, kıyılmış dereotu, süzme yoğurt ve rendelenmiş sarımsağı karıştırıp soğuk bir garnitür içine dökelim.
- Üzerine kırmızı toz biber serpelim.
soğanlı meze tarifi
Soğan Mezesi yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]