soğan yahnisi

Soğanlı güveç tarifi için malzemeler

  • Yarım kilo pırasa
  • 250 gram kuşbaşı dana eti
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • Sebze yağı
  • tuz
  • karabiber

Soğan yahnisi tarifi nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr
  1. Kuşbaşı etleri bir tencereye alıp kızartalım.
  2. İyice kavrulduktan sonra üzerine yağı ekleyin.
  3. Sosu ekleyelim. Biraz karıştıralım.
  4. Soğan, tuz ve karabiber ekleyin.
  5. Üzerini kapatacak kadar sıcak su koyup kısık ateşte soğanlar yumuşayana kadar pişirelim ve altını kapatalım. Şimdiden deneyecek olanlara afiyet olsun.

Resimli soğan yahnisi tarifi

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın