Sos ile pişmiş bütün tavuk


Sosla pişirilmiş bütün tavuk malzemeleri

  • 1 bütün tavuk
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı domates salçası
  • Karabiber, pul biber, kekik ve tuz

Fırında soslu bütün tavuk tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Tavukları yıkayıp suyunu süzün.
  2. Diğer malzemeleri bir kapta karıştırın ve sosu tavuğun içine ve dışına yayın.
  3. Bir fırın tepsisine koyun ve parşömen kağıdı ve folyo ile kaplayın.
  4. 200 derecede önceden ısıtılmış fırında üzeri kapalı olarak bir saat pişirin.
  5. Daha sonra folyoyu ve yağlı kağıdı alıp üzeri kızarana kadar pişirin.
  6. Bir tarafı kahverengileştiğinde diğer tarafı çevirin ve iyice kahverengileşecektir.

Çok basit ama lezzetli bir yemek.

Kim deneyecekse eline sağlık. Afiyet olsun.

Resimli soslu pişmiş bütün tavuk tarifi

  • tatlı tarifi
  • Herşey
  • Fırının içinde
  • kek tarifleri
  • soslu
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Tavuk
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

köfteler

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın