Sosis Çömlek Tarifi Malzemeler
- 1 su bardağı fasulye
- 1 domates
- 1 soğan
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- 1 çay kaşığı kara biber
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 200 gram sosis
- tuz
ekmek için
- 3 su bardağı un
- 1 su bardağı ılık su
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı şeker
- 1 kuruş sanal paket.
Sucuk (ekmek) tarifi ile fırında patates nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Fasulyeleri 5-6 saat önce sıcak suda bekletin.
- Zeytinyağını düdüklü tencereye alıp soğanları kavuruyoruz.
- Biber, domates, salça ve baharatları ekleyip 1-2 dakika daha kavurun.
- En son sosis ve fasulyeyi ilave edip üzerini geçecek kadar su ilave edin.
- 15 dakika pişirin. Bu süre fasulyenin cinsine göre değişiklik gösterebilir ve pişmesi kontrol altındadır. .
- Fasulyeler haşlandıktan sonra küçük tencerelere alalım.
- Hamuru hazırlamak için unu bir hamur yoğurma kabına alın, ortasını açın, içine tuz, şeker ve kuru maya dökün ve ılık suyla yoğurun, hamur biraz yumuşak olacaktır.
- Hamur 10 dakika mayalandıktan sonra biraz un serperek tezgaha alıp kase büyüklüğünde hamur çengeli ile açın, açık yer kalmayacak şekilde tencereye alıp fırına verin. .
- Ekmeğiniz piştikten sonra fırından alıp servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Resimlerle sosis tarifi ile çanak çömlek
Sucuklu (peksi) kuru çömlek yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]