Sosisli kuru fasulye kasesi (pişmiş)

Sosis Çömlek Tarifi Malzemeler

  • 1 su bardağı fasulye
  • 1 domates
  • 1 soğan
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 çay kaşığı kara biber
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 200 gram sosis
  • tuz

ekmek için

  • 3 su bardağı un
  • 1 su bardağı ılık su
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı şeker
  • 1 kuruş sanal paket.
Sucuk (ekmek) tarifi ile fırında patates nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Fasulyeleri 5-6 saat önce sıcak suda bekletin.
  2. Zeytinyağını düdüklü tencereye alıp soğanları kavuruyoruz.
  3. Biber, domates, salça ve baharatları ekleyip 1-2 dakika daha kavurun.
  4. En son sosis ve fasulyeyi ilave edip üzerini geçecek kadar su ilave edin.
  5. 15 dakika pişirin. Bu süre fasulyenin cinsine göre değişiklik gösterebilir ve pişmesi kontrol altındadır. .
  6. Fasulyeler haşlandıktan sonra küçük tencerelere alalım.
  7. Hamuru hazırlamak için unu bir hamur yoğurma kabına alın, ortasını açın, içine tuz, şeker ve kuru maya dökün ve ılık suyla yoğurun, hamur biraz yumuşak olacaktır.
  8. Hamur 10 dakika mayalandıktan sonra biraz un serperek tezgaha alıp kase büyüklüğünde hamur çengeli ile açın, açık yer kalmayacak şekilde tencereye alıp fırına verin. .
  9. Ekmeğiniz piştikten sonra fırından alıp servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Resimlerle sosis tarifi ile çanak çömlek

Sucuklu (peksi) kuru çömlek yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın