tavuk sosu tarifi malzemeleri
- 1 paket derisiz tavuk but (yaklaşık 1 kg)
- Yarım kase yoğurt
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- 1 çay kaşığı kekik
- 1 çay kaşığı toz biber, kimyon karabiber
- yaklaşık 1 çay kaşığı tuz
- Yarım çay kaşığı zeytinyağı
Soslu tavuk tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Tavuk dışındaki tüm malzemeleri bir kapta karıştırıp sosunu hazırlayın, tavuğu içine atın, her tarafının iyice yendiğinden emin olun.
- Yarım saat buzdolabında beklettikten sonra tencereye alın.
- Kalan sosu üzerine döküp ocakta pişiriyoruz ve kaynayınca altını çevirip kontrollü bir şekilde pişiriyoruz. Afiyet olsun.
Soslu tavuk tarifi
Soslu Tavuk yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]