soslu tavuk

tavuk sosu tarifi malzemeleri

  • 1 paket derisiz tavuk but (yaklaşık 1 kg)
  • Yarım kase yoğurt
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı toz biber, kimyon karabiber
  • yaklaşık 1 çay kaşığı tuz
  • Yarım çay kaşığı zeytinyağı
Soslu tavuk tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Tavuk dışındaki tüm malzemeleri bir kapta karıştırıp sosunu hazırlayın, tavuğu içine atın, her tarafının iyice yendiğinden emin olun.
  2. Yarım saat buzdolabında beklettikten sonra tencereye alın.
  3. Kalan sosu üzerine döküp ocakta pişiriyoruz ve kaynayınca altını çevirip kontrollü bir şekilde pişiriyoruz. Afiyet olsun.

Soslu tavuk tarifi

Soslu Tavuk yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın