/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Starbucks Misto Kurabiye Tarifi Malzemeler
- 170 gr toz şeker (1 su bardağından az)
- 125g tereyağı
- 1 büyük yumurta
- 210 gr un (2 su bardağı)
- 1 yemek kaşığı mısır nişastası
- 2 yemek kaşığı pekmez piyasadan – 1 yemek kaşığı ev yapımı ise
- 1/2 (yarım) çay kaşığı tuz
- 1/2 (yarım) çay kaşığı kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 120 gr ince doğranmış çikolata
Starbucks Misto Kurabiye Tarifi Nasıl Yapılır?
- Çikolata hariç tüm malzemelerimizi bir kaba alıyoruz (unu kontrollü bir şekilde ekleyelim) ve en son çikolatayı (erimemesi için) ben bu tarifte esmer şeker yerine pekmez ve beyaz şeker kullandım.
- Hamur cıvık bir kıvamda olmalı, fazla un eklemeyin, böldükten sonra buzdolabında yarım saat dinlendirin.
- 180 derecede sadece 10 dakika pişirelim daha fazla pişirilirse sertleşir.
- Dilerseniz servis yaparken çikolatayı hamurun ortasına koyabilirsiniz. Dışı çıtır ortası yumuşacık kurabiyeler var, deneyenlere afiyet olsun 💐💐.
İpuçları: Çikolatayı ekledikten sonra çok fazla karıştırmadan hemen parçalayalım, dondurma kaşığıyla parçalıyorum, eşit şekilde yayılıyor ve kolay. Hamuru pişirmeden buzlukta da saklayabilirsiniz. 10 dakikadan fazla fırında tutmayalım, çıktıktan sonra belli bir süre piştiği için kendi dokusunu bulacaktır.
Fotoğraflı Starbucks misto kurabiye tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
Kavala kurabiyesi (çok lezzetli)
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]