su ısıtıcısı peynirli turta


peynirli börek tarifi malzemeleri

  • 1 çay kaşığı yoğurt
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 25 gram yağımız
  • 1 çay kaşığı sirke
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı şeker
  • 1.5 paket kabartma tozu
  • eşit derecede doğru

arasında;

  • peynir
  • maydanoz

üzerine;

  • 1 yumurta sarısı

Etli peynirli börek tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Yumuşak margarin, süt, sıvı yağ, sirke, tuz, şeker, alabildiği kadar un ve son olarak kabartma tozunu yoğurma kabına alıp yumuşak bir hamur yoğuralım.
  2. Küçük parçalar koparıp elimizde açalım, ortasına peynir bulamacı koyup d harfi şeklinde kapatalım.
  3. Yumurta sarısını tepsiye koydum.
  4. 180 derece önceden ısıtılmış fırında pişirelim.

etli peynirli börek tarifi

  • tatlı tarifi
  • kesimler
  • kek tarifleri
  • peynirli
  • Boğaça
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Tuzlu bisküvi, tuzlu bisküvi

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın