Susamlı Güneşte Kurutulmuş Domates Mezesi


Kuru Domates Susamlı Meze Tarifi İçin Malzemeler

  • 500 gram domates
  • 1 yemek kaşığı kavrulmuş susam
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı kara biber
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı çekilmiş ceviz
  • 3 diş sarımsak

Susamlı kuru domatesli garnitür tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Domatesleri iki saat marine edelim.
  2. Suyunu süzün, doğrayın ve yarım çay bardağı zeytinyağında kızartın.
  3. Sarımsak, ceviz ekleyin ve yumuşayana kadar pişirin.
  4. Kekik, karabiber ve susam ekleyin ve iyice karıştırın.
  5. İster yoğurtlu ister rhonda ile meze olarak kullanılması tercih edilir.

Fotoğraflı kurutulmuş susamlı domates meze tarifi

  • tatlı tarifi
  • Domates
  • ah
  • meze
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • susam
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Marulsuz, soğansız, mayonezsiz

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın