/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Süt Dilimleri Malzemeler (Yumuşak Kek Ve Kremalı Kremalı) Tarifi
- 3 yumurta
- 1 su bardağından biraz az şeker
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- Yarım su bardağı süt
- 2 yemek kaşığı kakao çorbası
- 1 su bardağı un
- 1 poşet kabartma tozu
- 1 paket vanilya
krema için
- 1 kutu krema
- 1 poşet krem şanti
- 1 yemek kaşığı bal
- 1 yemek kaşığı hindistan cevizi
<
böl>
- Öncelikle kremamızı hazırlayalım ve buzdolabında bekletelim. Tüm malzemeleri derin bir kaba alın ve çırpın.
- Kek için yumurta ve şekeri köpürene kadar çırpın.
- Süt ve sıvı yağı ekleyip biraz çırpın. Kalan malzemeleri de ekleyip kek hamurunu elde edelim.
- 180 derecelik fırında 10 dakika pişirelim.
- Kek soğuyunca ortadan ikiye keselim aralarına kremayı koyup diğer parçanın üzerine kapatalım. Buzdolabında 2 saat bekletirseniz tadı çok daha güzel olacaktır.
- Kesip servis edelim. Afiyet olsun.
Fotoğraflı süt dilimi (yumuşak kek ve lezzetli krema ile) tarifi
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]