Sütlaç (tam tarif)

Ayran Pirinç Malzemeler (tam tarif)

  • 1 litre süt
  • Yarım su bardağı pirinç
  • 2 kaos
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 vanilin
  • 3 yemek kaşığı nişasta

nişastayı açmak

  • Yarım su bardağı süt

Pirinç sütü tarifi (tam tarif) nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Tencereye suyu ve yıkanmış pirinci koyup suyu bitene kadar pişirelim.
  2. Sütü ve vanilyayı ekleyip kaynayıncaya kadar ara ara karıştırarak pişirin.
  3. Kaynadıktan sonra şeker ve nişastalı sütü ekleyip ara ara karıştırarak 15-20 dakika pişirin.
  4. Pişmiş sütlaçları kaselere dökün, fırın tepsisine koyun ve ardından soğuk suyun yarısını tepsiye koyun.
  5. 250 dc fırında üzeri kızarana kadar pişirelim.

Resimli Sütlaç (tam tarif) tarifi

  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • sütlaç
  • Bunun için
  • değiştirilmiş)
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Köy Böreği Peynirli Börek (Tamil)

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın