Sütlü Lotus kremalı tatlı

Lotus Sütlü Kremalı Tatlı Tarifi için Malzemeler

  • 1,5 paket lotus bisküvi (kişi sayısına göre ayarlayın)
  • 6-7 yemek kaşığı lotus kreması

muhallebi için

  • 1 litre süt (5 su bardağı)
  • 1 çay kaşığı sıvı krema
  • 1 su bardağından az şeker
  • 1 paket vanilya
  • 1 yumurta
  • 4.5 yemek kaşığı un

Sütlü lotus kremalı tatlı tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Öncelikle bisküvileri robottan geçirip bardaklarımıza birer kaşık olacak şekilde koyuyoruz ve nilüfer kremasını Marie’nin banyosunda eritiyoruz.
  2. Puding malzemelerini bir karıştırma kabına alıp iyice karıştırın, orta ateşte koyulaşana kadar pişirin, ocaktan alın ve 10 dakika dinlendirin.
  3. Bardaklarımızı sırasıyla bisküvi, muhallebi, lotus kreması şeklinde dolduruyoruz soğuduktan sonra servis edebilirsiniz, deneyenlere afiyet olsun ✨👌🏻.

Resimlerle Lotus kremalı tatlı tarifi

  • tatlı tarifi
  • cömert
  • lotus
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • sütlü
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • tatlı:
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

lezzetli tahinli kek

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın