Sütlü patates topları

Yoğurtlu patates topları tarifi malzemeleri

  • 4 orta boy haşlanmış tahıl
  • 1 çay kaşığı tuz
  • acı biber
  • karabiber
  • çok az köri
  • Çeyrek demet maydanoz

senin için

  • 3-4 yemek kaşığı sarımsaklı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ veya tereyağı
  • 1 çay kaşığı öğütülmüş biber

Süt tarifi ile patates topları nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Patateslerin kabuklarını soyup üzerini geçecek kadar su ekleyelim. Biraz tuz ekleyip patatesler yumuşayana kadar pişirelim.
  2. Suyunu süzüp çatalla ezelim, baharatları, tuzu ekleyelim, ılıkken maydanozu ekleyip yoğuralım.
  3. Daha sonra ceviz büyüklüğünde toplar yapıp servis tabağına alıp yoğurt ve sarımsaktan yaptığımız biberleri gösterelim afiyet olsun.

Yoğurtlu patates topları tarifi

  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • Patates
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • toplar
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri
  • yoğurtlu

sonraki haber:

ayva reçeli

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın