Tadelle kurabiyesi (Tadelle’den daha fazla tat alabilirsiniz)

Tadelle Kurabiye Tarifi Malzemeler (Daha fazla Tadelle tadı alabilirsiniz)

  • 2 su bardağı kavrulmuş fındık (yağı çıkması için rondodan iyice çekin)
  • Yarım su bardağı pudra şekeri
  • Yarım su bardağı nişasta
  • 25 gr tereyağı veya margarin, oda sıcaklığında yumuşamış
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 100 gram benmari usulü eritilmiş ve ılık çikolata
Tadelle Kurabiye nasıl yapılır (Tadelle’nin tadı çok fazla alıyorsunuz)?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Kavrulmuş fındıklar robottan çıkarılır, nişasta, pudra şekeri, kakao, tereyağı ve ılık çikolata eklenir, yoğrulur ve dondurma kaşığı ile şekillendirilir ve yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizilir.
  2. 175 derece ters çevrilmiş önceden ısıtılmış fırında 12 dakika pişirin. Aşırı pişirmeyin ve kurutmayın.
  3. Fırından ilk çıktığında pişmemiş gibi görünse de beklettikçe kalınlaşıyor. Doku klasik kurabiye hamuru gibi olmalıdır. Deneyen herkese bol şans ☺❤

Fotoğraflı Tadelle Kurabiye (Tadelle’nin tadına daha çok varabilirsiniz) tarifi

Tadelle Kurabiye’nin (Tadelle’yi bol bol yiyebilirsiniz) yazısı ilk kez Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa Son Dakika’da yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın