Tahıl karabiber sosu

Karabiber Tahıl Sosu Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 küçük mor soğan
  • 2 yemek kaşığı ayçiçek yağı
  • 1 çay kaşığı tereyağı
  • 5 yemek kaşığı krema
  • 3/4 (yarım+çeyrek) çay bardağı su
  • 2 çay kaşığı kara biber

Karabiber ve tahıl sosu tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Mor soğanı doğrayın.
  2. Ocakta ısıttığımız ayçiçek yağına soğanları ekleyip kavuralım.
  3. Soğanlar hafif kavrulunca tereyağını ilave edin ve tereyağını yakmadan biraz eritin.
  4. 5 yemek kaşığı krema ekleyin, suyla karıştırın ve sosu açın.
  5. Karabiber eklemeden önce, ezici bir aroma ile havayı yumuşatın.
  6. Daha sonra sosa ilave edip birkaç dakika kaynattıktan sonra altını kapatın.Et yemeklerinin üzerine servis edilebilir.

Resimlerle karabiber ve tahıl sosu tarifi

  • (Adet
  • tatlı tarifi
  • tarifler
  • karabiber ile
  • kek tarifleri
  • sıkıntı
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda

sonraki haber:

şeftali reçeli

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın