Tam kıvamlı keshkol

Tamamen tutarlı bir Kishkool tarifi için malzemeler

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 yumurta sarısı
  • 1 su bardağı ezilmiş badem
  • 1 paket vanilya
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 3 yemek kaşığı su

süslemek için

  • yeterince badem
  • fıstık

Tamamen tutarlı bir Keshkol tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Nişasta ve su dışındaki tüm malzemeleri derin bir kaba alın ve kürek aparatı ile iyice karıştırın.
  2. Yumurta sarılarını iyice karıştırdığınızdan emin olun.
  3. Ardından ocağa alıp orta ateşte sürekli karıştırarak 10 dakika pişirin.
  4. Diğer taraftan nişastayı küçük bir kapta suyla parçalayalım.
  5. Ocakta kaynayan sütün üzerine ilave edip iyice karıştırın.
  6. 10 dakika daha pişirelim.
  7. Sürekli karıştırarak topaklanmasını önleyin.
  8. Tatlımızı kaselere bölüp soğumaya bırakalım.
  9. Badem ve fıstıkla süsleyin.
  10. Soğuduktan sonra afiyetle yiyebilirsiniz.

Tam kıvamında resimlerle kishak tarifi nasıl yapılır?

  • tatlı tarifi
  • arzu
  • ahenk içinde
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • Bunun için
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

kış balkabağı pastası

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın