Tandır tavuk tarifi malzemeleri
- 1 paket tavuk pirzola
- 1 soğan
- sıvı yağ
- karabiber
- tuz
- acı biber
Tandır tavuk tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Tavukları bir kaba alıp malzemelerle tatlandıralım.
- Daha sonra düdüklü tencereye alıp orta kısmındaki soğanı soyalım ve hiç su koymayalım tavuğun kendi suyunda piştiğini göreceksiniz. Üfleyici düdüğümüzü kapattıktan sonra.
- 45 dakika pişmesine izin verin.
- Düdüklü tencereyi açtıktan sonra kızarmış tavuk seviyorsanız pişmiş tavuğu déni’me alalım ve 200°C’deki fırında üzeri altın rengi olana kadar pişirelim.
- Ben tandır tavuğumuzu humuslu hazır pilav ile servis ettim, siz dilediğiniz gibi servis edebilirsiniz, nefis.
Tandır tavuk tarifi
Tandır tavuk yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]