Tarator Adaları, vazgeçilmez bir lezzet

Vazgeçilmez bir lezzet tarifi Havuç Tarator için malzemeler

  • 4-5 büyük havuç
  • az tuz
  • Sebze yağı

sosu için

  • 1 kase yoğurt
  • 2 diş sarımsak
  • tuz
  • 2 yemek kaşığı mayonez

yukarı;

  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • ezilmiş kırmızı biber
  • acı biber
  • Varsa ceviz

Vazgeçilmez aromalı bir tarif olan havuç tartar nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Havuçları temizleyip rendeleyin.
  2. Yağı tavaya alın, havuçları ekleyin ve biraz tuz serpin.
  3. Karıştırarak pişirin.
  4. Ocaktan alıp soğumaya bırakın.
  5. Yoğurdu bir kaseye koyun, diğer malzemeleri ekleyin ve iyice karıştırın.
  6. Soğuyan havuçların üzerine dökün ve karıştırın.
  7. Servis tabağına alıyoruz, tavada tereyağını eritiyoruz, toz biber ve pul biberi ekleyip karıştırıp havuçlu harcın üzerine döküyoruz. Afiyet olsun.

Tarator havuç, resimli vazgeçilmez bir lezzet tarifi

  • tatlı tarifi
  • havuç
  • lezzet:
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • taratur
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • vazgeçilmez:
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Vazgeçilmez günler kötüdür

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın