Havuç ve kabak tarator tarifi için malzemeler
- 3 ada
- 2 kabak
- 1 kase yoğurt
- 2 diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı mayonez
- 4 yemek kaşığı zeytinyağı
- bir tutam dereotu
- tuz
Havuç ve kabak trator tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
herkese selamlar sevgilerEt yemeklerinin vazgeçilmez taratoru, beş çeşit çay tarifi ile sizlerleyim.
- Havuç ve kabakları rendeleyin.
- Tavaya zeytinyağını koyup rendelenmiş havuç ve kabakları yumuşayana kadar soteleyin.
- Serin hale getiriyoruz.
- Bir kase yoğurdu çırpın.
- Soğuyan içine ekleyip iki diş sarımsak ve dereotu ekleyip rendeleyip servis ediyoruz çok pratik olan bu lezzeti denemenizi tavsiye ederim.
Resimlerle havuç ve kabak tarator tarifi
Havuç ve Balkabağı Taratoru yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]