Fasulye ve Et Tarifleri,
Bir gece önceden kuru fasulye ocağa alınır, su ilave edilir ve bir süre pişirilir.
Kapatılır ve ertesi güne kadar orada tutulurlar.
Su süzülür ve birkaç kez yıkanır ve filtreye alınır.
Diğer yandan etler sıcak tavadan alınır ve az yağ ilave edilerek kavrulur.
Kızartılan etlerin üzerine doğranmış soğan ve biberler ilave edilerek pişirilir.
Domates salçası eklenir ve baharatlar ve tuz eklenir.
Son olarak kuru fasulye sıcak su ilave edilerek ilave edilir.
Düdüklü tencerede pişirilen yiyecekler, kaynayana kadar yüksek sıcaklıkta pişirilir.
Kaynattıktan sonra düdük kapatılır ve alt kısmı bu şekilde 30 dakika kadar indirilir, pişirilir ve ocağın altı kapatılır.
Etli Fasulye hazır.
Yemeğimiz hazır afiyet olsun 😋
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]