Tatlı Kremalı Börek – Tatlılarım

Tatlı Pasta Kreması tarifi için süt, un, nişasta, şeker ve yumurta sarılarını bir tencereye alıp tel çırpıcı ile sürekli karıştırarak muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin.

Daha sonra ocağı kapatın, geri kalanını (tereyağı, vanilya ve krem ​​şanti) ekleyin ve mikser yardımı ile veya rondodan geçirerek karıştırın ve pürüzsüz olduğundan emin olun.

Keki hazırlarken her bir yüzeyine her şeyi ıslatacak kadar biraz süt döküyorum ve katları kalıba yerleştiriyorum. Son katı da kekin üzeri pürüzsüz olacak şekilde yüzü aşağı bakacak şekilde yerleştirdim.

Üzerini süslemek için 1 kutu kremayı tavaya alıp 160 gram bitter çikolatayı eritip kenardan kaşıkla döktüm. Ben üzerine krem ​​şanti kullandım.

Deneyenlere başarılar…

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın