Tatlı Patatesli Fırında Çipura

Fırında Çipura ve Tatlı Patates tarifi için önce çipuralar yıkanır, temizlenir ve suyunu süzmesi için kağıt üzerinde bırakılır. Balıklar eğik olarak oluşturulmuştur.

Soğanlar ve limonlar halka halka doğranır, bir kısmı yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizilir ve üzerine tuzlanmış balıklar konur.

Not: Balığın lezzetini arttırmak için lezzetli olması ve yapışmadan tepsiden çıkması için.

Balığın içine bir parça limon, soğan, defne yaprağı ve maydanoz konur.

Karabiber ile tatlandırılır ve balığın üzerine biraz yağ gezdirilir.

Ayrı bir yerde patatesler büyük küpler halinde kesilir, yağlanır ve baharatlanır.

Tepsi yuvalarına yerleştirilir.

200-220 derecede önceden ısıtılmış fırında pişmeye bırakılır.

Fırında Baharatlı Patatesli Çipura hazır.

Afiyet olsun

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın