Tatlı Soslu Çıtır Çıtır Tavuk (Mısır Gevreği)

Öncelikle sos için tüm malzemeleri derin bir kaba alıp pürüzsüz olana kadar karıştıralım.

Çorba koyu olmalı, eğer cıvıksa sırayla un ekleyebilirsiniz.

Tavuk göğsünü çok kalın olmayacak şekilde kesin ve sosun içine koyun.

Her şeyi güzelce karıştırıp üzerini kapatıp bir saat buzdolabında dinlendirelim.

Macunu elle veya bir robot aracılığıyla dökün.

Kalan eti bir salçaya koyup kızgın yağa atalım.

Eti derin ve dar bir tavada kızartmanız en iyisidir.

Ayrıca yüksek ateşte ısıtmayın, mısır yanar ve pişmez.

Deneyecek olanlara bol şans

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın