Tatlı Tavuk ve Mantar – En Sevdiğim Yemekler

Fırında Tavuk Mantarları Öncelikle mantarlarınızı yıkayarak başlayın, su dolu bir kaba koyun, yarım limonu sıkın ve mantarlarınızın değişmemesi için biberler ve tavuğunuz pişene kadar su ve limonun içinde bırakın.

Tencerenize sıvı yağınızı alıp soğan ve yeşil biberi kavurun.

Tavuk göğsünü küp küp doğrayın ve biberle birlikte kızartın.

Ardından kapya kırmızı biberi ilave edin, tuz serpin ve iyice karıştırın.

Daha sonra mantarlarınızı süzün ve mantarları ekleyin.

Mantarların suyunu çekene kadar pişmesine izin verin.

Baharatları en son ekliyorsunuz.

Kaşar peyniri seviyorsanız biraz rendeleyebilirsiniz.

Hizmet etmeye hazırlanın. .

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın