Tatlı tuzlu bisküvi

Tatlı Lezzetli Kurabiye Tarifi Malzemeler

  • 125 gram tereyağı
  • 1 yumurta (aklarını ayırın)
  • 1 su bardağı türk kahvesi yağı
  • 3 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 2 çay kaşığı hindistan cevizi
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • 1 poşet kabartma tozu
  • 2,5 – 3 su bardağı un (kontrollü ekleyin)

yukarı;

  • Susam
  • kimyon

Tuzlu tatlı kurabiye tarifi nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr

  1. Un hariç diğer malzemeleri bir karıştırma kabına alın ve karıştırın. Ardından unu yavaş yavaş ekleyip yoğurun. 2,5 su bardağı un bana yetti.
  2. Elimizle şekil verip önce yumurta beyazına sonra susam ve çörek otu karıştırdığımız kaseye batıralım.
  3. Yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine dizelim. Son olarak orta kısmına bıçakla çizik atalım.
  4. Önceden ısıtılmış 180ºC fırında 20-25 dakika pişirelim. İki tarafı da pembeleşince kapatabilirsiniz. Deneyecek olana şimdiden hayırlı olsun.

Fotoğraflı tuzlu tatlı bisküvi tatlısı tarifi

  • börek tarifi
  • bisküvi
  • kek tarifleri
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • tatlı:
  • tuzlu
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

dereotlu kurabiye

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın