Tavada Börek Tarifi – Tatlılarım

Merhaba arkadaşlar,

Kahvaltının günün en önemli öğünü olduğunu herkes bilir ama bu zaman zaman kurabiye gibi şeylere ihtiyacımız olmadığı anlamına gelmez. İçeride ne olduğunu bilmeden dışarıda yemek yemek istemiyoruz. Hepimiz evde birçok şeyi kendimiz yapabiliriz. Neden evde kendi kahvaltı hamur işlerimizi yapmıyoruz? işleme geçelim

Misafirleriniz kahvaltıya mı geliyor yoksa kendiniz için bir gözleme börek olsa bile sadece kahvaltı yapmak mı istiyorsunuz? Bu yüzden faydalı veya faydalı bir yöntem buluyorum. Ben sadece kahvaltılık yaptım, malzeme eklemek için kullanabilirsiniz ama her zaman tavayı yağlamayı unutmayın.

Tavada Börek tarifi için önce tezgahta bir hamur açalım.

Orta şeklin ortasına gelecek şekilde biraz kaşar peyniri koyalım.

O halde yağ tavası olan bir zarfı kapatır gibi kapatalım. Önce iki tarafını kapatalım, uzun bir ip gibi olsun, sonra sağ ve soldaki haçı kapatalım.

Hamur büyükse, içine katlayabilirsiniz. Bu sefer kaşar peyniri kullandım. Ona göre zeytinli, patatesli, kıymalı, bence en iyi kaşar peyniri ile istediğinizi yapabilirsiniz)

Yağlanmış bir tavada sistematik olarak kısık ateşte güzelce pişirelim. (tahta kaşık yardımıyla pişip pişmediğini kontrol edebilirsiniz)

Piştikten sonra sıvı yağ ekleyip sıcak olarak servis edebilirsiniz.

Tavada Pratik Börek hazır.

Deneyecek olanlara bol şans.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın