Tavada Tatlı Karnabahar Ekmeği – Tatlılarım

Bir tavada lezzetli bir karnabahar tarifi için karnabaharı küçük çiçeklere ayırarak başlayalım.

Yıkadıktan sonra tencereye alıp üzerine sıcak su koyup kaynayana kadar pişirin.

Suyun iyice kaynamasını bekleyelim.

Yumurtaları, sütü, baharatları ve tuzu bir kaseye alın ve karıştırın.

Unu dökün ve pürüzsüz olana kadar karıştırın.

Yağı bir tavaya alıp ısıtalım, karnabaharı koyup birkaç dakika kızartalım.

Üzerine sosu dökelim ve biraz ateşte kapağını kapatalım, biraz pişince üzerine peyniri dökelim.

Peynir eriyene kadar pişirelim ve ocağı kapatalım.

Afiyet olsun

Tavada Nefis Karnabahar Köfte Tarifi Resimleri:

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın