Tavuk şnitzel tarifi malzemeleri
- 2 tavuk göğsü
- 2 yumurta
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- 1 çay kaşığı kara biber
- 1 çay kaşığı kimyon
- 1 çay kaşığı bahar köftesi
- 1 çay kaşığı köri
- 1 çay kaşığı kırmızı biber
- 2 diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı yağ
- 1 çay kaşığı tuz
yağda kızartmak;
- Sebze yağı
Tavuğu bulmak için.
- Ekmek kırıntıları (kurutup yıkadığım ekmeklerden yaptım)
Tavuk şnitzel tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Tavuk göğüsleri ince ince doğranır, baharatlar, süt, yağ, yumurta, tuz ve sarımsak ilave edilir, bir gece önceden terbiyelenir ve bir gece bırakılır.
- Yağı tavaya koyun ve göğüsleri galeta ununa batırın. Her iki tarafı da kızartılır, közlenmiş biber salatası ile servis edilir ve afiyetle yenir.
Not: Yumurta antremanda kırılacak ve dışarıda bulunmayacaktır.
fotoğraflı tavuk şnitzel tarifi
Tavuk Şinitzel yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]