tavuk dilimi

Tavuk şnitzel tarifi malzemeleri

  • 2 tavuk göğsü
  • 2 yumurta
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 çay kaşığı kara biber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı bahar köftesi
  • 1 çay kaşığı köri
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • 2 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı yağ
  • 1 çay kaşığı tuz

yağda kızartmak;

  • Sebze yağı

Tavuğu bulmak için.

  • Ekmek kırıntıları (kurutup yıkadığım ekmeklerden yaptım)
Tavuk şnitzel tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Tavuk göğüsleri ince ince doğranır, baharatlar, süt, yağ, yumurta, tuz ve sarımsak ilave edilir, bir gece önceden terbiyelenir ve bir gece bırakılır.
  2. Yağı tavaya koyun ve göğüsleri galeta ununa batırın. Her iki tarafı da kızartılır, közlenmiş biber salatası ile servis edilir ve afiyetle yenir.

Not: Yumurta antremanda kırılacak ve dışarıda bulunmayacaktır.

fotoğraflı tavuk şnitzel tarifi

Tavuk Şinitzel yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın