Chicken Wrap tarifi için önce yarım ay soğan, jülyen havuç ve patatesi henüz canlıyken pişiriyoruz. Son olarak uzun biberi ekleyip 1-2 kez çevirerek kenara alın.
Tavuk etini yemeklik folyonun ortasında döverek inceltiyoruz.
Tuz, karabiber ve biraz soya sosu koyuyoruz, malzemeleri koyuyoruz, sıkıca sarın. Kürdan yardımı ile yapıyoruz.
Tavaya biraz sıvı yağ ekleyip çevirerek altını kapatıyoruz. Bir çay bardağı su ilavesiyle kapağını kapatıp kısık ateşte yarım saat pişiriyoruz. Suyu az ise yarım çay kaşığı ekleyebilirsiniz.
Yanında istiridye mantarlarını soteledim, içine mantar da koyabilirsiniz, Tavuk Sarmamız kargoya hazır.
Afiyet olsun
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]