tavuk ekmeği

Fırında tavuk tarifi malzemeleri

  • 1 bütün tavuk
  • 4 orta boy top
  • 2 domates
  • 1 baş sarımsak
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • 1 yemek kaşığı kara biber
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • tuz
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı su
Fırında tavuk tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Tavuğu yemek için kesin, patatesleri soyun ve istediğiniz şekilde kesin.
  2. Diğer tüm malzemeleri doğrayıp elimizle güzelce karıştıralım ve fırına vereceğimiz kaba alıp yağlı kağıdı ıslatıp soğutalım.
  3. 200 derecelik fırında 1 saat pişirelim.
  4. Son 15 dakikada yağlı kağıdı çıkarıp kızartalım ve servise hazır, deneyecek olanlara afiyet olsun.

ızgara tavuk tarifi

Izgara tavuk yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın