Fırında tavuk tarifi malzemeleri
- 1 bütün tavuk
- 4 orta boy top
- 2 domates
- 1 baş sarımsak
- 1 çay kaşığı kırmızı biber
- 1 yemek kaşığı kara biber
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- tuz
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 çay kaşığı su
Fırında tavuk tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Tavuğu yemek için kesin, patatesleri soyun ve istediğiniz şekilde kesin.
- Diğer tüm malzemeleri doğrayıp elimizle güzelce karıştıralım ve fırına vereceğimiz kaba alıp yağlı kağıdı ıslatıp soğutalım.
- 200 derecelik fırında 1 saat pişirelim.
- Son 15 dakikada yağlı kağıdı çıkarıp kızartalım ve servise hazır, deneyecek olanlara afiyet olsun.
ızgara tavuk tarifi
Izgara tavuk yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]