tavuk ekmeği

Fırında tavuk tarifi malzemeleri

  • 1/2 (yarım) çay bardağı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı nar pekmezi
  • 1/2 (yarım) soğan
  • 1 yemek kaşığı domates salçası (ben karışım kullandım)
  • Tuz, karabiber, kırmızı biber, kekik
  • Ghee
  • Bütün tavuk

Fırında tavuk tarifi nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr
  1. Tereyağı hariç tüm malzemeleri robota çekip karıştıralım tavuğun üzerine yayalım ve 30 dakika buzdolabında bekletelim.
  2. Üzerini yağlı kağıt veya yağlı kağıt ile kaplayın (Ben çabuk pişmesi için folyo kullandım)
  3. 180-200 derecedeki fırına verin.
  4. Bir saat sonra üzerine tereyağ gezdirip tekrar üstü açık olarak pişirelim üzeri kızarana kadar pişirelim her fırın farklı tamburlu fırında daha hızlı pişer. Her 30 dakikada bir kontrol edin.

Resimli ızgara tavuk tarifi

  • börek tarifi
  • Fırının içinde
  • kek tarifleri
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Tavuk
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

Domates soslu palamut

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın