Tavuklu mini ördek

Tavuk Ördek Mini Tarif Malzemeler

referans için

  • 1 su bardağı süt suyu
  • 1 su bardağı su ve yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı toz şeker
  • 21 gram yaş maya
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Un tavası (yumuşak hamur yapın)

tavuk için

  • 2 tavuk göğsü
  • 1 çay kaşığı öğütülmüş biber
  • 1 çay kaşığı tavuk baharatı
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 4 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 çay kaşığı kara biber
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı domates salçası

arasında

  • Domates
  • marul
  • kırmızı soğan
  • Ketçap ve mayonez karışımı

Mini tavuklu ördek tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Pandispanya için ılık su, süt, yaş maya, toz şeker ve yağı karıştıralım, un ve tuzu ekleyip yumuşak bir hamur elde edelim, üzerini örtüp bir saat mayalanmaya bırakalım.
  2. Harç için tavukları jülyen doğrayalım.
  3. Yoğurt, salça, zeytinyağı ve baharatları ekleyip karıştırın.
  4. Üzerini örtüp buzdolabında 3-4 saat dinlendirin.
  5. Sade ekmek yapmaya başlayalım, hamuru 3 parçaya bölelim, büyük olacak şekilde yuvarlayalım, bir bardağa keselim, tavada sürekli çevirerek pişirelim.
  6. Tavuğu alıp kızgın tavada harlı ateşte pişirelim.
  7. Gözlemeyi dilimleyip aralarına marul, domates ve kırmızı soğanı koyalım.
  8. Üzerine ketçap mayonez karışımı ekleyip sıcak olarak servis ediyoruz, çok beğendik.

Mini ördek tavuk tarifi

  • yarasa robotu
  • tatlı tarifi
  • mini
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • piliç ile
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

tavuk ruloları

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın