Taze fasulye (kış)

Taze Fasulye (Kış) Tarifi Malzemeler

  • 2 kg yeşil fasulye
  • 1 yemek kaşığı tuz
  • 2 litre ile

Taze (kış) fasulye tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Fasulyeler kemiklerinden ayrılarak 1 cm olacak şekilde doğranır.
  2. Tahılları tencereye koyun. Üzerine su ve tuzu ekleyip ocağa alın.
  3. Kaynadıktan sonra altını kısılır ve 10 dakika pişirilir.
  4. Paketlemeden ve saklamadan önce tamamen soğumasını bekleyin.
  5. İster pişiriyor olun ister kış için kavuruyor olun, her ikisinde de kullanılabilir. Afiyet olsun.

Resimlerle taze (kış) fasulye tarifi

  • tatlı tarifi
  • Fasulye
  • kış mevsimi
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Taze
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Pepperoni Yemeği: Hatay’ın lezzetli biberli poleni

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın